Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paul van Loo & Ivo Rosbeek

Oorlog, vrede, vrijheid ... ?

zo 8 jan '23 , 18:30 19:00

€18,50 / 13.50 incl. drankje

Sinds 2002 treden Paul van Loo en Ivo Rosbeek succesvol samen op. In het Limburgs dialect hebben ze zes cd’s gemaakt met mooie luisterliedjes. Voor de eerste cd, genaamd Ede Staal (de Groningse zanger, zeer populair in het noorden, overleden in 1986), werd het Gronings hertaald naar het Limburgs. Het liedje ’t Is nog noëts zoë donker geweës werd een grote hit in Limburg.

Maar ook in andere talen zingen en spelen ze liedjes samen: leuke liedjes, maar ook liedjes die uitnodigen om goed naar te luisteren.
In 2018 maakten ze een prachtige voorstelling ter herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Dit jaar herdenken we het begin van de bevrijding van Nederland, te beginnen in Limburg, 75 jaar geleden. Deze twee herdenkingen hebben tot een nieuw programma geleid:
Oorlog, Vrede, Vrijheid…?

website Paul van Loo
website Ivo Rosbeek