Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cello Octet & Club Partout

Acht cellisten op bezoek in Arabië en Perzië

do 10 nov '22 , 20:15 20:45

€ 27 / 19,50 incl. drankje
Woudenbergseweg 44
Zeist, 3701 BC

Acht cellisten op bezoek in Arabië en Perzië.

De muzikanten van Club Partout hebben hun muzikale roots veelal in Arabische en Perzische landen. Ze komen uit een oraal overgedragen muziektraditie: iedereen kent de wetmatigheden, bijna niemand noteert ze. Hun muziek kent veel vrije improvisaties.
Cello Octet Amsterdam is een begrip in de hedendaags klassieke-muziekwereld dankzij samenwerkingen met componisten als Philip Glass en Arvo Pärt. De cellisten zijn thuis in de West-Europese gecomponeerde-muziektraditie.
Speciaal voor deze groep componeerde Oene van Geel nieuwe muziek met hartstochtelijke melodieën en aanstekelijke opzwepende ritmes.

Cello Octet Amsterdam: Alistair Sung, Claire Beumer, Esther Torrenga, Genevieve Verhage, Rares Mihailescu, René van Munster, Sanne Bijker, Sanne van der Horst

Club Partout: Alghaeth Ali (vocalen), Baraa Hamdy (vocalen), Behrang Alibabaei (vocalen, tahrir-zang), Ghaeth Almaghoot (klarinet, duduk), Hashem Kabreet (percussie), Karam Abdulrahman (klarinet), Pouriya Jaberi (percussie)

Composities, arrangementen: Oene van Geel

Woudenbergseweg 44
Zeist, 3701 BC