Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jong cabaret

Lammerentour Koningstheateracademie - nieuw talent

do 19 mei '22 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
na afloop gaan we met de pet rond korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

* koop een kaartje van een euro’tje

3 getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie geven een avondvullend try-outprogramma.

Geniet van conferences, sketches en prachtige liederen. Zonder versterking. Zonder theaterlicht. Zonder coulissen. Veel intiemer kan een voorstelling nauwelijks zijn. En dat allemaal voor niks, althans; onze spelers gaan na de voorstelling nog even met de pet rond

Nathalie Baartman studeerde er, Pieter Derks, Katinka Polderman en véle anderen: de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Nu presenteert de jongste lichting zich in het Beauforthuis. Kom de grootheden van morgen vandaag zien!

De Koningstheateracademie is een bekend begrip in Nederland. Multi-talenten als Katinka Polderman, Pieter Derks, Kiki Schippers, Jan Beuving, Patrick Nederkoorn, Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom, Remy Evers en Ramon Chatrer werden op deze academie opgeleid. En niet zelden bereiken de oud-studenten de finale bij het Groninger Studenten Cabaret Festival en Camaretten.
De Koningstheateracademie gelooft dat we les kunnen geven wat we willen, maar dat er puntje bij paaltje maar één plek is waar een cabaretier het vak kan leren: op het podium, in contact met het publiek.

Daarom de Lammerentour: verse lammeren dus, die dartelend in de wei leren om op eigen benen te staan.

Na afloop gaan we met de pet rond.