Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rafelige folk

ISLE: Intiem popduo met donker randje

vr 8 okt '21 , 20:15 20:45

€ 17,50 / 12,50 / 25 / 50 incl. drankje

De betoverende stem van Lise Low doet zonder meer denken aan Kate Bush en Björk en combineert breekbaarheid met intensiteit.

foto: Anne-Marie Kok

Mede-bandlid Arjan de Wit is een muzikale duizendpoot en zorgt voor sferische soundscapes en orkestrale arrangementen. In combinatie met een lichtdecor, dat reageert op klanken en handbewegingen, schept ISLE een andere dromerige wereld. Vol klank om je in te verliezen. In het Beauforthuis presenteren ze hun debuutalbum A Siren’s Call. Hier snijden ze persoonlijke maar toch universele thema’s aan zoals zelfreflectie en de zoektocht naar je eigen persoonlijkheid. Ga mee op reis door de feeërieke wereld van dit fascinerende duo.

‘ISLE doet soms denken aan een wat zachtere, lievere versie van Portishead’ – MusicMaker (maart-april 2021)

‘One of the most exciting new artists coming out of Europe at the moment, ISLE are making a claim across the continent as one of the most unique and innovative new artists around.’ – Fame Magazine (april 2021)

website Isle

Luister meer op Spotify / Soundcloud