Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultuurshow Live-uitzending

vrije toegang

zo 28 jun '20 , 16:00 17:00

gratis entree korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Met oa een live-preview van het concert 401NederlandseOperas van Vondel 1685 tot de Franse Tijd 1812 op zondag 2 augustus 2020 The King’s Ballroom Den Haag.

De live preview wordt zondag 28 juni gelivestreamed om 16.00 uur vanuit Beauforthuis Met sopraan Jolien De Gendt en het supertalentensemble met mezzosopraan Sarah Konig, tenor Hugo Kampschreur en sopraan Gina de Jong. Op piano Pieter Dhoore, op luit Earl Christy (namens Camerata Delft).

Met voorproefjes uit aria’s uit Nederlandse opera’s 1685-1804 van Bidloo/Vondel (Faeton), Hendrik Anders (Apollo en Dafne, Verliefde Ryckaert), David Petersen (Amarillis), Elias Brönnemuller (Fasciculus Musicus), Johan Michael Mulligen (Acajou) en Beethoven/Nieuwenhuizen (Vestas Feuer).

bekijk de Cultuurshow op YouTube

website Parmando24Culture