Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Guus Westdorp zingt Shaffy

Beauforthuis Sessie

zo 24 mei '20 , 20:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 7,50 / 15 / 25 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Bekijk dit concert via het Beauforthuis-youtubekanaal, aangeboden door Parmando24Culture.
* En koop kaarten. Die zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.

‘Ramses – De liederen’ is een ode en muzikale groet aan het werk van chansonnier en levenskunstenaar Shaffy. Aan de hand van Shaffy’s liederen, die behoren tot de klassiekers van het Nederlandse lied, voert Westdorp zijn luisteraars mee naar velden van vurige liefdes, verstilde grachten en nachten vol eenzaamheid en verlangen. Het resultaat is een memorabel en intiem concert.

Guus Westdorp is pianist, zanger, componist, arrangeur en tekstschrijver. In Nederland werkte hij onder andere met Shaffy’s muze Liesbeth List, Toon Hermans, Mathilde Santing en Ruth Jacott. Wellicht onbewust heeft u zijn werk al eens gehoord. Westdorp schreef bijvoorbeeld het ontroerende ‘Blijf bij mij’ voor Paul de Leeuw en Ruth Jacott. Met Toon Hermans werkte hij aan diens laatste cd ‘Als de liefde….’ en hij schreef de, wellicht in Amsterdam niet zo bekende, ‘Hymne van Delft’.

website Guus Westdorp

* De ‘kaartjes’ zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.