Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

O die zee

Fabelhaft

zo 29 mrt '20 , 15:00

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 7,50 / 15 / 25 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Deze week: O die Zee, via het Beauforthuis-youtubekanaal, aangeboden door Parmando24Culture.
* En koop kaarten. Die zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.

foto: JW Bullee

Een rockopera met Nederlandse popmuziek van afgelopen jaren van  oa Frédérique Spigt, Daniël Lohues, Lavalu, George Kooymans, Eefje de Visser, Torre Florim Henk Hofstede en Robert Jan Stips.

De Odyssee blijft door de eeuwen heen kunstenaars inspireren.Dat komt door de universele thematiek van de reis die ieder mens aflegt.

Fabelhaft bestaat uit de acteurs en zangers: Myrthe Burger, Steyn de Leeuwe en Boy Ooteman. De band bestaat uit Cok van Vuuren, Rob Wijtman en Bart Wijtman en onder leiding van Robert Jan Stips. De teksten van deze theaterbewerking zijn van Huub van der Lubbe en Tom de Ket.

Een unieke theaterproductie met songs van Frédérique Spigt, Daniël Lohues, Lavalu, Moss, Marike Jager, George Kooymans, Eefje de Visser, Torre Florim, The Black Atlantic, Tjeerd Bomhof, Nico Arzbach, Hans van der Lubbe, Beans and Fatback, Henk Hofstede, Bas Kennis, Rob Klerkx, Mario Goossens en Robert Jan Stips.

‘ O Die Zee’  is oorspronkelijk een productie van Stichting de Wegwijzer.

De band staat onder leiding van Robert Jan Stips en teksten zijn van Huub van der Lubbe en Tom de Ket. Fabelhaft bestaat uit: Myrthe Burger, Steyn de Leeuwe en Boy Ooteman. 

website Fabelhaft

* De ‘kaartjes’ zijn gedateerd 31 december 2020 – trek u er niets van aan. Dit is een snelle en werkbare oplossing om de gelegenheid te bieden een bijdrage te doen voor onze sessies.