Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan Rot

O ja!

zo 26 jan '20 , 18:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€ 19,50 / 15,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee
foto: Fjodor Buis en C. Barton van Vlymen

Jan Rot neemt u mee naar het einde van de vorige eeuw. Jaren ’90, dichtbij en toch alweer ver weg! De door Frits Spits gekroonde ‘Koning van de Hertaling’ waagt zich aan hits van Nirvana en U2 tot die draak uit Titanic, naast natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja! -momenten uit het collectief geheugen. ‘Candle in the Wind’ bij de uitvaart van Lady Di was de best verkochte single ooit, en die mag dan ook niet ontbreken in ‘O ja!’. Maar dan wel op z’n Nederlands…

Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: ‘Mmm, jaren ’90 heb ik niet veel mee.’ Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen!

“Tien teksten lezen van Jan Rot per dag en je bent maanden gelukkig,” schreef de Volkskrant over zijn liedbundel #stopdetijd. Kun je nagaan hoe heerlijk het is om de man er zelf bij te horen, met zang, piano en gitaar – als altijd vol humor en aanstekelijk enthousiast!

website Jan Rot