Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Toverfee van Nieuwjaarsnacht

Kindermeespeeltheater Alweer Zondag

zo 29 dec '19 , 11:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€6 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Nog een paar dagen en dan…..
Ronnie vindt het zo spannend dat hij er haast niet van slapen kan.
Een verhaal wat je moet zien, want als hij dan toch in slaap valt, verandert een fee de hele wereld.

Zoals alle voorstellingen van AlweerZondag kan iedereen meespelen en is de voorstelling voor alle leeftijden.

Alweer Zondag, Alweer Zondag? Wat is dat toch met dat Alweer Zondag!!

AlweerZondag is het meespeeltheater dat in het theaterseizoen zowat elke maand in het Beauforthuis te Austerlitz te zien is. Elke maand een nieuwe voorstelling. Onze voorstellingen zijn leuk, grappig, soms een beetje droevig, maar altijd een beleving om naar te kijken en om mee te doen.
Tijdens de voorstellingen worden kinderen geprikkeld om mee te spelen, waardoor er een interactief spel ontstaat. De optredens zijn niet alleen leuk voor kinderen. Ook ouders en grootouders hebben vaak het grootste plezier.

Kinderen die het spannend vinden kunnen de voorstelling natuurlijk lekker vanaf de schoot bij papa en mama meemaken en daarom zijn de voorstellingen eigenlijk geschikt van af … tja … nul jaar?

Ruth Riemersma en Ik, Ron Tuinenburg, vormen samen Alweer Zondag. Wij vinden kindertheater echt de leukste zondagochtend activiteit die we kunnen bedenken.
Naast het echte theaterwerk krijgen we steeds vaker het verzoek van scholen, BSO’s en zorginstellingen om ook daar laagdrempelige interactieve voorstellingen te geven voor kinderen.

Alweer Zondag wordt regelmatig bijgestaan door bevriende muzikanten om de voorstellingen nog leuker te maken. Zo is Annerieke van der Loo regelmatig van de partij en gaat Eva van der Molen weer bij Peter en de Wolf achter de vleugel plaatsnemen. Marianne de Boer is de kunstenaar die de meeste achterdoeken, decorstukken en posters maakt.

website Alweer Zondag