Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De 9e Open Bak met Mike Boddé

Mike Boddé, Bollywood dansers, Joia, Beste NL Song, Van Hemel en Hel

di 26 nov '19 , 19:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€9,50 / 7,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Pianist Mike Boddé is gastheer op deze 9de editie van de Open Bak. Mike komt natuurlijk zelf in actie en verder zijn er optredens van o.a. Joia, kleinkunstduo Van Hemel en Hel, Bollywooddansers en twee jonge muzikanten laten hun eigen geschreven Nederlandstalige lied horen in de De Beste NL Song. Zanger, rapper en producer Brownie Dutch is als jurylid aanwezig.

Mike Boddé werkte als cabaretier en televisiemaker mee aan Kopspijkers, De Mike en Thomas Show en Podium Witteman. Maar hij is daarnaast ook begenadigd schrijver, theatermaker en (jazz)pianist.

Ook de Open Bak huisband is weer van de partij, met ud-speler Haytham Safia (o.a. NO blues), Bart Soeters (bassist en bandleider), pianist Jeroen Thijsen (voorheen pianist van de Amsterdamse Open Bak), Mees Siderius (drums) en Jeroen de Rijk (percussie).

De Beste Nederlandstalige Song
> Meedoen? Klik hier voor meer info
Zes jongeren presenteren dit seizoen op de Open Bak hun eigen geschreven Nederlandstalige lied. Ze worden gecoached door de huisband en beoordeeld door een deskundige jury onder voorzitterschap van Harold K, bestaande uit Brownie Dutch, Vincent Bijlo, jongerenwerker Farid Bouchikhi, stadsdichter Diet Groothuis, singer/songwriter Joia en vaste Open Bak-bezoekers Herman & Liselot.

Meer info over optreden op de Open Bak

De Open Bak wordt mogelijk gemaakt met steun van het Fonds voor Cultuurparticipatie en de Gemeente Zeist.