Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De 8e Open Bak

Nieuwe huisband, Canvas Blanco, WestSaid, de Beste NL Song en meer

di 24 sep '19 , 19:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€9,50 / 7,50 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De Open Bak heeft een nieuwe huisband!
De Bakband bestaat uit: ud-speler Haytham Safia (o.a. NO blues), Bart Soeters (bassist en bandleider), pianist Jeroen Thijsen (voorheen pianist van de Amsterdamse Open Bak), drummer Mees Siderius en niemand minder dan Roël Calister op percussie.

De Beste Nederlandstalige Song
Zes jongeren presenteren dit seizoen op de Open Bak hun eigen geschreven Nederlandstalige lied. Ze worden gecoached door de huisband en beoordeeld door een deskundige jury. We beginnen deze Open Bak met de eerste deelnemer Amina Sahli, die vorig jaar al eens op het Open Bak-podium stond en bereid is gevonden de competitie af te trappen! Amina is 18 jaar, net begonnen aan het Rotterdams Conservatorium en speelt vanavond haar zelf geschreven Nederlandstalige song (zie ook hiernaast: Roosbeef vertelt waarom ze overstapte van Engels- naar Nederlandstalige liedjes)

Verder in deze 8ste Open Bak:
De Utrechtse topband Canvas Blanco geeft een voorproefje van hun concert op 6 okt, Dylan Kools speelt Chopin, er is comedy van WestSaid, singer/songwriter Fee, Beaufort-medewerkers Jill & Thomas en de presentatie is nog één keer in handen van de onvolprezen Utrechtse comedian Soula Notos.

Ook een keer optreden op de Open Bak? Aanmelden kan via openbak@beauforthuis.nl.

Zelf meedoen aan De Beste NL Song?
Ben je niet ouder dan 18 jaar en lijkt het je een leuke uitdaging om een Nederlandstalige song te maken? Meld je uiterlijk 1 november aan via openbak@beauforthuis.nl met je naam en leeftijd, we nemen dan snel contact met je op. Zes deelnemers mogen hun nummer op een van de Open Bakken dit seizoen laten horen en maken kans op 250 euro en een studio-opname bij Muziekschool Backstage!