Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de vluchteling

Warm onthaal voor de sponsorlopers

zo 16 jun '19 , 02:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden

Van zaterdag op zondag tussen 2.30 u en 5 u is het Beauforthuis een gezellige enclave om de Utrechtse deelnemers, die 40 km lopen om geld op te halen voor vluchtelingen wereldwijd, warm te onthalen. Kom tegen de slaap in langs om dit mee te maken, er is gezelligheid, eten en drinken en een optreden van Pelle Kuipers.

Wat is de Nacht van de Vluchteling?
In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop in verschillende provincies van het land. Stipt om middernacht geeft wethouder Maarten van Rooijen het startschot in het Spoorwegmuseum. De route gaat via de landgoederen van Amelisweerd en Rhijnauwen naar de uitgestrekte bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Langs Odijk en Austerlitz wandel je door naar De Nieuwe Stad / de Prodentfabriek in Amersfoort, waar je de volgende ochtend finisht.
Het Beauforthuis is van 2.30 tot 5.00 een plek waar je even op adem kunt komen.

Het doel?
Met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor noodhulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio. Naast het ophalen van geld, vragen de lopers met hun deelname op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen wereldwijd.

Het Beauforthuis is van 2.30 tot 5.00 een plek waar je even op adem kunt komen.

doneer hier

website Nacht van de Vluchteling