Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Viool, jazz & filmmuziek

Oene van Geel - viool & David Braid - piano

zo 10 feb '19 , 11:00

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€15 / 12 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

De avontuurlijk en veelzijdige top-violist Oene van Geel speelde bij ons o.a. met het befaamde ZAPP String Quartet en Eric Vaarzon Morel. En hij luidde onze kerstnacht in met Eric Vloeimans en Eric Vaarzon.

Hij brengt dit keer een van de bekendste Canadese jazz musicus mee, Juno Award winnaar, en componist van bekroonde Canadese filmmuziek.
Oene en David werden voor het eerst samengebracht op het Festival of the Sound: een avontuurlijk festival in een prachtig natuurgebied in Canada. Het klikte meteen tussen beide heren en meerdere samenwerkingen volgden. Ze werkten in Canada en Nederland, als solisten en componisten, met grotere ensembles maar de meest recente tour (Canada 2017) speelden ze in duo. Op het concert in het Beauforthuis zullen alleen ze eigen werk spelen.

Oene over David: ‘Ik ben een groot bewonderaar van de composities van David. Ze zijn altijd vindingrijk, hebben veel diepte, prachtige melodieën en harmonieën en ze zijn rijk aan contrasten. Ook zijn pianospel vind ik heel sterk en hij daagt me fink uit om mijn grenzen op te zoeken in de communicatie. David reist de hele wereld over, speelde de afgelopen maanden o.a. in Hong Kong, Rusland, Armenië en Scandinavië, en ik ben heel blij dat hij tussendoor ook gelegenheid heeft om het Beauforthuis aan te doen. Ik verheug me op het samenspel!’

video: Interior Castles- David Braid live at AGBU Armenia

Spotify: David Braid

website Oene van Geel
website David Braid