Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Bak

ma 16 apr '18, 19:30

€5

Vanavond met oa flamencogitarist Eric Vaarzon Morel, met de Zeister Tablaspeler Ajmal Abdi, cabaretière Dorine Wiersma, dichter Ruben van Gogh, Kars Visser van de Herman Brood Academie, Nino van de gitaaracademie van Austerlitz, buikdanseres Hadyr en begeleidingsband Kasba.

Kom naar de feestelijke opening van de spannendste avond van Zeist: vers talent en ervaren podiumkunstenaars komen op de Open Bak iets nieuws uitproberen. Het publiek beslist of het wat is. En wie weet zie je vanavond die onbekende zanger of cabaretier die later net zo bekend wordt als zijn voorgangers!

Het Beauforthuis experimenteert tot aan de zomer met twee eerste edities van de Open Bak, een avond in de geest van de beroemde Engelenbak waar o.a. Hans Teeuwen en Maarten van Roozendaal hun debuut maakten. Talent met uiteenlopende roots, jong en oud, lokaal of landelijk bekend – voor iedereen is plek voor een kort optreden.

Onze huisband is de Marokkaans-Nederlandse band Kasba. Zij speelden op de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima en kunnen je begeleiden als je dit wilt.
Vast onderdeel is Zing Met Me: met iedere keer een meezinger uit een andere cultuur.

Het Beauforthuis experimenteert tot aan de zomer met twee eerste edities van de Open Bak. De volgende editie is maandag 18 juni.

Gegevens

Datum:
ma 16 apr '18
Tijd:
19:30