Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Nieuwe Goud

Een theatrale lezing (eigen beheer Wineke van Doezelaar)

do 7 sep '23 , 20:15

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€17,50 (vrijkaarten niet geldig) korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Stap uit je comfortzone en ontdek hoe jouw welzijn de wereld kan veranderen tijdens de theatrale lezing ‘Het Nieuwe Goud’ van Wineke van Doezelaar.

In een wereld die hectischer en chaotischer lijkt dan ooit tevoren, waar onzekerheid ons omringt en vragen over onze toekomst blijven knagen, deelt Wineke met passie een oplossing voor de uitdagingen van vandaag. En om meer welzijn voor iedereen toegankelijk te maken; zowel zakelijk als privé.

Jouw potentieel
‘Het Nieuwe Goud’ is niet zomaar een lezing – het is een theatrale reis vol interactie, met diepgaande inzichten, eigen songs en piano improvisaties. Wineke zal je verrassen, inspireren en bemoedigen je eigen potentieel te ontdekken en je kijk op jezelf, je werk en de wereld in één avond ten positieve te veranderen.

Over Wineke
Wineke is het levende bewijs dat het mogelijk is om jezelf te bevrijden uit je ‘gouden’ kooi en je dromen na te jagen. Als een expert op het gebied van persoonlijke groei heeft zij zichzelf bewezen als een ware transformatiecoach. Met haar unieke formule en jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals én het organiseren van retreats, biedt Wineke jou de sleutel naar florerend werken en leven.

Meer welzijn en werkgeluk
Mis deze kans niet om je horizon te verruimen en je hart te vullen met nieuwe mogelijkheden voor meer welzijn en werkgeluk!

Tekst en muziek: Wineke van Doezelaar
Regie: Lisa Portengen

Meer informatie over ‘Het Nieuwe Goud’ en Wineke vind je op www.wienswijze.nl/theaterverhaal.