Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meezingochtend

olv Inge van Keulen

zo 12 feb '23 , 10:30 17:00

€16 / 7

Komende meezingochtend gaat over de winter die al ruikt naar lente. Het licht is veranderd, we zingen een Maria Lichtmis-lied uit IJsland, een oude melodie uit Frankrijk, een joik van de Saami in Noord-Scandinavie en ook Duitse rockmuziek. Verder nog Highlife uit Kongo. En dat alles op vleugel begeleid door Ronald van Eunen.

Kom mee doen op zondagochtend 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding Inge van Keulen, pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden. Ervaring is niet nodig, we zingen vaak meerstemmig, maar zonder bladmuziek om zo terug bij onze spontaniteit te komen.