Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sem Jansen

Who the F*ck is Britt

za 28 jan '23 , 20:15 20:45

€19 / 15

Van zangeres naar zanger in de Leif de Leeuw Band, van Britt naar Sem. In een reeks prachtige Americana songs vertelt Sem het indringende verhaal van deze transitie, samen met zijn companen van de band.

In 2018, aan het begin van Britts transitie, gingen zij de studio in om de 1e helft van het album Who the F*ck is Britt op te nemen. In 2022 namen Sem en de band de 2de helft op. En nu is er dan de show van 1,5 uur, waarin Sem het publiek meeneemt in zijn proces, met verhalen, beelden en vooral met zingen. En dit zingen doet hij niet alleen. Sem zal digitaal bijgewoond worden door de zangeres die hij ooit was.

Sems band bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw band, maar in een andere opstelling. Ze laten tijdens deze show een heel andere kant van zichzelf zien. De elektrische gitaren worden ingewisseld voor pedalsteel en mandoline. De stevige rocksongs voor kleine, verhalende Americana songs.

interview De Blueskrant

Sem Jansen (zang, gitaar), Leif de Leeuw (gitaar, mandoline, pedalsteel), Tim Koning (drums), Boris Oud (contrabas, basgitaar), Joram Bemelmans (percussie) en Willem ’t Hart (orgel, rhodes)