Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meezingochtend – melancholie en verwachting

olv Inge van Keulen

zo 27 nov '22 , 10:30 17:00

€16 / 7 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Zondag 27 november is eerste advent. De aankondiging van de engel Gabriel aan Maria, dus zingen we over Maria. Verder veel ritme met Afrikaanse muziek over onze liefde voor de aarde, Bulgaarse strak ritme, McFerrin swing. En natuurlijk de melancholie van de herfst en de regen.

Deelname vanaf 14 – 100 jaar.

Kom mee doen op zondagochtend 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding Inge van Keulen, pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden. Ervaring is niet nodig, we zingen vaak meerstemmig, maar zonder bladmuziek om zo terug bij onze spontaniteit te komen.