Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Violist op magische trip

Jeffrey Bruinsma's Art of the In-Between ft. Jesse van Ruller

zo 13 nov '22 , 18:30 19:00

€19,50 / 14,50

Een magische trip in club setting.
Jeffrey Bruinsma – viool | Jesse van Ruller – gitaar | Thomas Pol – contrabas | Jamie Peet – drums

The Art of the In-Between is een samenwerking met gitarist Jesse van Ruller, bassist Thomas Pol en drummer Jamie Peet. Jeffrey Bruinsma was de afgelopen jaren regelmatig te horen met het strijkkwartet Zapp4 en het Franz von Chossy Quintet. Sinds de oprichting in 2017 maakt hij deel uit van Pynarello als violist, arrangeur en componist. Hij speelde op internationale podia en festivals met onder anderen Jan Bang, Arve Henriksen, Chris Potter, Ane Brun en Marc Ribot.
Voor Art of the In-Between onderzoekt Jeffrey Bruinsma in hoeverre het mogelijk is een streep te zetten onder je verleden en opnieuw te beginnen, zoals een schilder op een leeg canvas. Dit leidde tot een serie composities vol onverwachte wendingen.

Dit moet je meemaken: intuïtief, uitgestrekt en bezwerend.

foto: Merlijn Doomernik

Luister en kijk hier naar de Milk It Punk Suite met Pyranello.