Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flip Noorman

Love it!

met Vera van der Bie op viool

zo 6 nov '22 , 18:30 19:00

€20,50 / 16,50 incl. drankje

Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is Flip Noorman terug met de avondvullende show ‘Love it’, waarin hij in eerste instantie een wereldbeeld schetst van ‘love for sale’ perfectie. Maar vervolgens brengt hij juist een onversneden hommage aan het onvolmaakte.

foto: Jitske Schols

Inspiratie voor dit programma is onder andere het werk van de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter geweest. Hij vergelijkt de tegenwoordige tijd met een speedboot: “alles moet sneller, mooier, flitsender! Wie niet mee kan komen valt overboord, en komt terecht in ‘de sloepboten van de psychiatrie’”.
Voor Flip Noorman werd deze metafoor de kapstok voor ‘Love it’. Een programma waarin mooie muzikale portretten van de afvallers fel afsteken tegen humoristisch doorgesnoven peptalks voor het ‘grootse geluk’.

En laten we eerlijk zijn: u verdient het toch? Een voorstelling met een lach en een traan, een rilling van ontroering. Een diepe stem waarin u uw zorgen even kunt vergeten. Een wervelend theatraal concert dat bovendien uw huid strakker, gladder en egaler maakt. Flip Noorman bood u nog nooit zoveel comfort en is dermatologisch getest en klinisch bewezen.

‘Heb jij Love it al gezien?’ ‘Nee, hoe was het?’
‘Oh…Love it! 

website Flip Noorman