Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Flip Noorman

Love it!

met Vera van der Bie op viool

zo 6 nov '22 , 18:30 19:00

€20,50 / 16,50 incl. drankje korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Inspiratie voor dit programma is onder andere het werk van de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter geweest. Hij vergelijkt de tegenwoordige tijd met een speedboot: “alles moet sneller, mooier, flitsender! Wie niet mee kan komen valt overboord, en komt terecht in ‘de sloepboten van de psychiatrie’”.
Voor Flip Noorman werd deze metafoor de kapstok voor ‘Love it’. Een programma waarin mooie muzikale portretten van de afvallers fel afsteken tegen humoristisch doorgesnoven peptalks voor het ‘grootse geluk’.

En laten we eerlijk zijn: u verdient het toch? Een voorstelling met een lach en een traan, een rilling van ontroering. Een diepe stem waarin u uw zorgen even kunt vergeten. Een wervelend theatraal concert dat bovendien uw huid strakker, gladder en egaler maakt. Flip Noorman bood u nog nooit zoveel comfort en is dermatologisch getest en klinisch bewezen.

‘Heb jij Love it al gezien?’ ‘Nee, hoe was het?’
‘Oh…Love it! 

Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is Flip Noorman terug in de theaters met een splinternieuw album. Love It is een in onvervalst Nederlands à la Flip Noorman gezongen, onversneden hommage aan het onvolmaakte. Met Vera van der Bie, een van het Metropole Orkest bekende violiste, die twee songs mee componeerde. Op dit vierde soloalbum horen we opnieuw die meesterlijke tekstdichter/troubadour met dat rafelrandje die er achter dit theaterdier schuilgaat.
(OOR)

foto: Jitske Schols

website Flip Noorman