Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eric Vloeimans & Egbert Derix

UITVERKOCHT Gardens of Abundance

zo 30 okt '22 , 18:30 19:00

€25 / 17,50 incl. drankje

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst

Op het podium een van ’s werelds beste trompettisten, met naast zich een hele bijzondere pianist. Edisonwinnaar Eric Vloeimans vindt in Egbert Derix een maat om mee te excelleren.

Beiden zetten ze alle clichés overboord, die aan (jazz)muzikanten kleven. De musici spelen in het nu zonder strak voorop gezet plan, een combinatie van improvisaties en eigen composities. En dan ontspint zich een weergaloos gesprek tussen piano en trompet. Teder, verstild, dan weer uitbundig en altijd intens. Noem het een spannend avontuur vol reislust en verrassingen. En na ieder stuk muziek komen ze weer even thuis. Van het tweetal is onlangs het dubbel album ‘Gardens of Abundance’ verschenen. Eric Vloeimans speelde al vaak in het Beauforthuis in allerlei bezettingen en Egbert Derix was er eerder te horen met o.a. Iain Matthews en Supertramp saxofonist John Helliwell.

Op 23 december speelt Eric Vloeimans met bigband Licks & Brains

website Eric Vloeimans
website Egbert Derix