Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bert Heerink & André Becker

Heroes of Rock

zo 16 okt '22 , 18:30 19:00

€19,50 / 14,50 incl. drankje

Bert Heerink (o.a. Vandenberg, Kayak, Jan Akkermans) werkte met gitarist André Becker bij Pink Floyd Project. Ze deelden de liefde voor rockmuziek en deelden veel helden. Zo ontstond een repertoire van nummers die, akoestisch worden gespeeld. Het effect is verrassend omdat ze klein worden gespeeld door grote kanjers.

Bijv. The Eye of the Tiger, Ruthless Queen, Space Oddity, Comfortably Numb en natuurlijk Burning Heart!

Bert Heerink
Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker
Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout..