Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Isobel Warmelink en Nikola Meeuwsen spelen Prokofjev en Beethoven

Zeister Muziekdagen

zo 21 aug '22 , 11:00 17:00

€ 20 / 17,50 / 10 (vrijkaarten niet geldig)

Koffieconcert met de winnares van het Nederlands Vioolconcours 2022  Isobel Warmelink

Programma

Sonate voor viool solo, op. 115, Sergey Prokofjev
Sonate voor viool en piano nr. 9, op. 47 ‘Kreutzer’, Ludwig van Beethoven

Eind januari kreeg Isobel Warmelink de eerste prijs van het Nederlands Vioolconcours 2022 in de categorie Oskar Back uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn. Ze maakte diepe indruk met het sprankelende Rondo van Mozart en een aangrijpende vertolking van Alban Bergs Vioolconcert. De jury prees haar om haar gepassioneerde spel en haar fantastische samenspel met het Residentie Orkest. Momenteel studeert ze aan het Mozarteum in Salzburg.

In dit concert maakt ze haar debuut bij de Zeister Muziekdagen met de jonge pianist Nikola Meeuwsen. In 2019 ontving hij de Concertgebouw Young Talent Award, en speelde onder meer samen met het Matangi Kwartet, Anna Fedorova, Thomas Beijer en Enrico Pace – bij wie hij ook nu nog studeert aan de prestigieuze Accademia Pianistica di Imola.

foto: Anne Meyer

website Isobel Warmelink
website Nikola Meeuwsen