Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VanWyck

EXTRA VOORSTELLING The Epic Tale of the Stranded Man

zo 17 jul '22 , 20:30 20:45

€22,50 / 17,50 incl. drankje
foto: Jitske Schols

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen. Met haar vierde album dat internationaal verschijnt, reikt VanWyck nog hoger: The Epic Tale of the Stranded Man is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is. VanWyck neemt ons mee naar dat eiland en leert ons dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan. 

Alle verwachtingen worden overtroffen. VanWyck heeft haar magnum opus gemaakt: dit is een album van internationale allure. Ze is onze vaandeldrager waar het gaat om country, americana, folk en kamerpop. Muziek beroert de ziel. Wie dat gevoel wil ervaren doet er goed aan de komende maanden een van haar theatervoorstellingen bij te wonen. Kippenvel gegarandeerd.

Nederlands Dagblad

website VanWyck

recensie MuziScene
recencie De krenten uit de pop

gitaar en zang: Christien Oele | gitaar, bas, piano en zang: Reyer Zwart | drums: Rowin Tettero | piano en zang: Paul Bond

klik voor vergroting