Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meezingochtend

IN PINKSTERSFEER

zo 12 jun '22 , 10:30 17:00

€16 / 7

Deze meezingochtend is nog in Pinkstersfeer. We spelen en zingen met licht en lucht, we zingen van de wind, van de zwarte madonna, van Indiase godinnen, een Keltische lied en een lied uit de Grieks Orthodoxe liturgie.

Muziek van over de hele wereld die ons ontroert, verbindt en de gekkigheid in onszelf naar boven haalt. Deelname vanaf 14 – 100 jaar.

Kom mee doen op zondagochtenden 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding Inge van Keulen, pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden. Ervaring is niet nodig, we zingen vaak meerstemmig, maar zonder bladmuziek om zo terug bij onze spontaniteit te komen.