Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benjamin Herman, Joris Teepe, John Engels

When Will The Blues Leave

zo 8 mei '22 , 18:30 19:00

€ 22,50 / 17,50 / 30 / 50 incl. drankje

When Will The Blues Leave is de titel van een nieuw album van drummer John Engels, contrabassist Joris Teepe en saxofonist Benjamin.

Het is een ode aan de jazz waar de Volkskrant over zei dat ‘de vlammen ervan afspatten’.

Op het album staan acht nummers die een grote betekenis hebben voor John Engels. Jazzstromingen als bebop, postbop en een fraaie ballad komen allemaal voorbij. Een groot genot voor de jazzliefhebber! 

Zin om mee te eten? vanaf 17.30 u serveren wij serveren  originele slavische bietensoep, bortsjs en onze theaterhap met groentetaart met kaas en nootjes, cous-cous salade en natuurlijk bio-frietjes met mayo.Gaarne even reserveren: cafe@beauforthuis.nl

John Engels is legendarisch en één van de swingendste jazzdrummers in Nederland. Hij deelde het podium met Chet Baker, Stan Getz, Ray Brown, Hank Jones en vele anderen, in binnen- en buitenland.
Bassist Joris Teepe woonde jarenlang in Amerika en is deel geworden van de jazzscene in New York. Hij toerde en speelde met onder anderen Benny Golson, Charles McPherson en Rashied Ali.
Benjamin Herman is de bekendste en tevens best geklede saxofonist van Nederland. Als leider van New Cool Collective en vele andere samenwerkingen, blijft hij toonaangevend.

website John Engels
website Joris Teepe
website Benjamin Herman