Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdagconcert – vrede

Benefiet Oekraïne

wo 27 apr '22 , 13:30

UITVERKOCHT – mail naar kaartverkoop@beauforthuis.nl voor een plek op de wachtlijst
(vermeld ook je telefoonnummer en het aantal kaarten)
de wachtlijst is vol, je kunt je er niet meer voor aanmelden
€25 / 15 korenbloem incl. een glas Wilder Land (ijs)thee

Het concert is uitverkocht, er komen ook een hoop mensen uit Oekraïne, op kaartjes die hen zijn geschonken.
Nog niet alle schenkkaartjes zijn betaald. Neemt u er ook een of enkele voor uw rekening? Koop dan hier een kaartje voor een vluchteling!

* De kaartjes worden per e-mail aan u gestuurd, wij zorgen dat deze kaarten worden verdeeld onder vluchtelingen.
Kent u nog een vluchteling die blij is met een kaartje? mail ons: info@beauforthuis.nl

Vandaag de dag met de grote onrust en onvrede in de wereld is het belangrijk om stil te staan bij het grote geschenk van rust en vrede. Vanuit die betrokkenheid is er een Benefietconcert georganiseerd gericht op hetthema “Vrede.”

De Oekraïense zangeres Maryana Golovchenko en Projectkoor Tranen en Troostende Engelen brengen liederen uit de cultuur van Oekraïne in het Beauforthuis.

Terras en theatercafe zijn van 9 tot 18 u geopend en er zullen traditioneel Oekraïense soep en lekkernijen worden aangeboden.

——————————-

 Maryana Golovchenko zingt traditionele Oost-Europese en Oekraïense muziek met hedendaagse invloeden
mijn zang is culturele diplomatie”, aldus Maryana. Lees verder in het interview NRC .
Maryana’ s leven staat tegenwoordig in het teken van de oorlog. Met haar muziek verzamelt ze geld in voor lokale initiatieven die door familie en vrienden worden georganiseerd. Ook de opbrengst van dit concert gaat naar projecten waar Maryana rechtstreeks mee verbonden is.

Het koor zingt oude en nieuwe werken rondom vrede van o.a. Stopford Schütz, Rheinberger, Vasks (Letland) en Lysenko (Oekraine) olv Madeleine IngenHousz

—————-

Wij nodigen u uit om vanuit verbondenheid een toevluchtoord te zijn voor mensen die voor vrede moesten vluchten. Het is onze wens dat de taal en herkenning van de intense liederen van Maryana hieraan mogen bijdragen.

In het Beauforthuis zullen witte vlaggen liggen. Wij nodigen u uit om een wens hierop te schrijven gericht op Vrede. De wapperende vlaggen zullen ons herinneren aan de roep voor vrede.

——————————-

Samen met Spinvis bracht Maryana een een liedje uit om geld in te zamelen voor Oekraïne: Pid Yabloenkoju (De appelboom) tbv Oekraïne. lees meer