Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Live stream

Stomme Film ‘Buster Keaton’ kijk terug

2 vleugels - Mike del Ferro & Jeroen van Veen improviseren bij de film 'Steamboat Bill Jr.

di 28 dec '21 , 19:00 ma 10 jan '22 , 23:30

gift

Oude tijden herleven; vroeger werd de film binnengebracht en moesten de musici live improviseren op de film, nu hebben de  heren de film een paar keer gezien en muziek van Debussy, Corea, Chopin, Gershwin, Fauré, Mozart, Ravel en Reich eronder gezet. Komt het zien!

Twee jaar geleden maakten de twee hun debuut in de VS met een filmproject; ‘The Lodger’ een stomme film van Hitchcock die ze live van muziek voorzien.

Mike del Ferro en Jeroen van Veen ontmoeten elkaar in het Beauforthuis aan de piano. Ze gingen elk achter een vleugel zitten en speelden een uur samen. Sindsdien hebben ze vele mooie projecten gedaan. Van complete improvisaties tot pianoconcerten met klassieke werken en minimalistische muziek.

website Mike del Ferro
website Jeroen van Veen

Doe een bijdrage ten behoeve van de musici
Klik op de knop bovenaan!