Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dieren in de herfst

Loop mee met de boswachter

zo 14 nov '21 , 14:00 17:00

€ 5 / 2,50

De herfst is bij uitstek een heerlijk seizoen voor een stevige, frisse wandeling. In deze tijd zijn in het gebied bijvoorbeeld de mooiste paddenstoelen te zien. Maar ook de prachtige herfstkleuren van bomen en struiken zijn adembenemend in deze tijd van het jaar.

Het is zichtbaar dat de natuur zich weer voorbereid op de winter. De vele prachtige herfsttinten kondigen de winterrust aan. Paddenstoelen en zwammen hebben altijd sterk tot de verbeelding gesproken. Hun mysterieuze leefwijze, hun kleuren en andere bijzondere eigenschappen hebben ons sinds mensenheugenis gefascineerd. Tijdens deze twee uur durende excursie neemt een ervaren gids je mee op een reis dwars door boswachterij Austerlitz om u te laten genieten van dit inspirerende seizoen.

startlokatie

Bij Beauforthuis.

maximum aantal deelnemers

7 volwassenen – 7 kinderen

aanmelden verplicht

Deelname is alleen mogelijk door aanmelding vooraf

hier aanmelden

overige informatie

Uitsluitend via Staatsbosbeheer.