Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz on the sofa

Hidden Diamonds

zo 7 nov '21 , 15:00 17:00

€ 19 / 10 passepartout
Zinzendorflaan 1
Zeist,

aanvang concerten 15, 16 en 17 u

In tijden van COVID-19 speelt Jazz On The Sofa zich niet af in woonkamers, maar op verschillende unieke locaties in en rondom het 17e-eeuwse Slot Zeist. Jazz On The Sofa wordt zo een wandeling in de geschiedenis van de Hernhutters door een van de mooiste buitenlocaties op de Utrechtse Heuvelrug.

Deze editie heeft als thema ‚Hidden Diamonds‘ en gaat zich juist richten op de lokale artiesten die Zeist rijk is. Een viertal komt met een speciaal voor dit festival ontwikkeld programma. Maar liefst vier premières in verrassende bezettingen: veelal Interdisciplinair en intergenerationeel. Jazz On The Sofa presenteert in 2021 ook 7 vrouwelijke artiesten en hun kunst.

website Jazz on the Sofa

Locaties: Slot Zeist, Kapel Evangelische Broedergemeente, Kerk Evangelische Broedergemeente, het Koetshuys, van Tellingen Interieurs

‘Jazz On The Sofa’ is een initiatief van de Stichting Lotz Of Music. Mogelijk gemaakt door de vriendelijke ondersteuning door Fonds Podiumkunsten, Sena, Gemeente Zeist, KunstenHuis, Bibliotheek Idea, Van Tellingen Interieurs