Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gregory Page – uitgesteld

wegens familieomstandigheden verplaatst

Dit concert wordt wegens familie-omstandigheden verplaatst naar 21 januari.
Iedereen die kaartjes heeft gekocht krijgt persoonlijk bericht.

vr 5 nov '21 , 20:15 20:45

foto: Bonnita Postma

Gregory Page is een singer-songwriter, troubadour, filmmaker en een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord, en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen. Zijn muziek bevat altijd een zweem van melancholie. Een mengeling van jazz, muziek uit de jaren ’20 en Ierse folklore en americana vertaald naar 2021. Gregory transporteert je naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.

De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego, waar hij na de nodige avonturen in diverse bands langzaam zijn eigen niche uitwerkte. Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond in Nederland zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Nederland is zijn tweede thuis. Zijn bekendheid groeide door optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV maar zijn charisma en parels van songs komen echter bij een liveshow pas goed tot hun recht.

website Gregory page