Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vincent Bijlo & The Rossettis

Exclusief voor het Beauforthuis: De Grote Herstelshow

do 30 sep '21 , 20:15 20:45

€ 22,50 / 18 / 27

Met De Grote Herstelshow begint de Autumn Of Love in Club Beaufort, Corona Volente. Het wordt een geprikte, warme avond met muziek, conferences en poëzie, in een geest van liefde en herwonnen vrijheid.

Natuurlijk, Bijlo & The Rossettis hebben gestreamd, ook vanuit het Beauforthuis, vorig jaar december. Ze brachten toen hun oudejaarsshow Kuchschermtijd. Dat was leuk om te doen, maar de stoelen waren zo leeg en niemand lachte. Dat had, verzekerde men Bijlo, niets te maken met het niveau van de grappen, maar alles met de afwezigheid van publiek.

Dat zal nu anders zijn, tenminste als de Delta- de Jota- de Mu- en de Pi-variant het toelaten.

Bijlo: “The Rossettis zijn bezig een nieuw album te maken, we zullen daar een aantal songs van spelen. Daarnaast draag ik poëzie van Ilja Leonard Pfizer voor en ik bied uiteraard mijn excuses aan voor wat er allemaal goed en fout ging in de tijd dat koning Mondkapje regeerde. Want als iets ons op weg kan helpen om ons culturele leven weer op de rails te krijgen, dan zijn het wel excuses, sorry, maar dat is gewoon zo.”

Kortom: dit wordt een onvergetelijke avond. Zo een waar Bijlo & The Rossettis patent op hebben.

Bezetting: Mariska Reijmerink(zang), Arthur Brenkman(drums en percussie), Sander Veeken(piano), Vincent Bijlo(de rest)